Bij J. Wildeman Storage & Logistics denken we graag mee met onze klant en willen we u graag ontzorgen. Daarom kunnen wij ook uw goederen afvullen, afzakken, ompakken, labellen, omstikkeren en wikkelen op onze locaties.

Afvullen

Afvullen is bij J. Wildeman Storage & Logistics dagelijkse kost. Wij vullen de gewenste verpakking met uw goederen, alles onder schone condities. Wij kunnen ook kleine aantallen (eventueel handmatig)afvullen. Afvullen is mogelijk vanuit zowel de opslagtanks alsook rechtstreeks vanuit tankwagens of ISO-containers. Na het afvullen kunnen wij uw goederen opslaan in een van onze opslagloodsen en om indien gewenst voor u te vervoeren naar de gewenste locatie.

Afzakken

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het afzakken van uw goederen. Wij kunnen met onze afzakinstallatie uw goederen vanuit de silo naar bigbags afzakken. Dit doen wij zowel op locatie als in Hoogezand.

Ompakken

Naast het afvullen van uw producten kunnen we ook uw goederen ompakken. U kunt hierbij denken aan het ompakken van een IBC naar vaten van 20 liter, maar ook van 5 liter vaten naar IBC’s. Daarnaast hebben we een innovatieve installatie waarmee we bigbags kunnen ompakken naar kleinere verpakkingen.

De producten kunnen ook gelabeld worden en indien gewenst opgeslagen worden in een van onze aangrenzende loodsen. Als laatste kunnen we voor u uw goederen vervoeren naar de gewenste locatie.

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op.