Tegenwoordig zijn er veel bedrijven die gebruik maken van (tank)containers om hun grondstoffen en eindproducten in te vervoeren. Om bedrijven op en rond het Chemiepark te voorzien van opslagmogelijkheden van containers heeft J. Wildeman Storage & Logistics een containerterminal gerealiseerd aan de westzijde van de opslagloods met een oppervlakte van circa 10.000 m2. Deze opslagloods bevindt zich op het Chemiepark in Delfzijl. In een straal van 30 km van het Chemiepark zit geen vergelijkbare terminal die ook gevaarlijke stoffen op mag en kan slaan. Bedrijven op en rond het Chemiepark gebruiken (tank)containers voor zowel hun grondstoffen als eindproducten.

De opslag voldoet volledig aan PSG 15 en beschikt over een reachstacker waarmee we zowel lege als volle containers op kunnen tillen, verplaatsen en opstapelen. Daarnaast is er voor het transport van de containers een terminaltrekker aanwezig, op deze manier ontzorgen we u als klant.

Om het transport van containers zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u bij J. Wildeman Storage & Logistics ook containerchassis huren. Wij hebben 30 chassis in totaal in de verhuur waarvan 2 stuks multi chassis en 28 stuks tankcontainerchassis.

Als u ervoor kiest om uw goederen op te slaan bij J. Wildeman Storage & Logistics krijgt u toegang tot het Warehouse Management System (WMS). Hierin kunt u real-time uw voorraden en orders inzien en deze informatie koppelen aan bijvoorbeeld SAP. Daarnaast werken wij met een efficiënt orderproces. Alle orders worden middels een scansysteem gepickt. Hierdoor is de kans op fouten nihil en ontzorgen we u als klant. Indien gewenst kunnen we ook de logistiek van uw goederen voor u verzorgen.

Als laatste hebben wij een geautomatiseerde weegbrug op het Chemiepark in Delfzijl. De weegbrug wordt door de gevestigde bedrijven op het Chemiepark of eventueel daarbuiten gebruikt.

Wilt u meer weten over onze containerterminal of andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.