Tegenwoordig zijn er veel bedrijven die gebruik maken van (tank)containers om hun grondstoffen en eindproducten in te vervoeren. Om bedrijven op en rond het Chemiepark te voorzien van opslagmogelijkheden van containers zal J. Wildeman Storage & Logistics in 2021 een containerterminal realiseren achter de opslagloods van de locatie aan de IJzerweg met een oppervlakte van circa 20.000 m².

De opslag voldoet volledig aan PSG 15 en zal beschikken over twee reachstackers. Deze zullen worden aangeschaft om zowel lege als volle containers op te kunnen tillen en voor het verplaatsen en opstapelen van containers.

Vanaf containerterminal IJzerweg Delfzijl (ingaand september 2021):

  • gaat 4 keer per week een lijndienst van/naar Rotterdam;
  • regelen we de douane afhandeling voor import en export;
  • verzorgen we op- en overslag van containers met gevaarlijke en niet gevaarlijke stoffen;
  • verzorgen we zowel handling als opslag op locatie.

Om het transport van containers zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u bij J. Wildeman Storage & Logistics ook containerchassis huren. Wij hebben 30 chassis in totaal in de verhuur waarvan 2 stuks multi chassis en 28 stuks tankcontainerchassis.

Als u ervoor kiest om uw goederen op te slaan bij J. Wildeman Storage & Logistics krijgt u toegang tot het Warehouse Management System (WMS). Hierin kunt u real-time uw voorraden en orders inzien en deze informatie koppelen aan bijvoorbeeld SAP. Daarnaast werken wij met een efficiënt orderproces. Alle orders worden middels een scansysteem gepickt. Hierdoor is de kans op fouten nihil en ontzorgen we u als klant. Indien gewenst kunnen we ook het transport van uw goederen verzorgen.

Wilt u meer weten over onze containerterminal of andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.