Wildeman Storage & Logistics beschikt over een locatie voor opslag van niet gevaarlijke stoffen: locatie IJzerweg te Farmsum.

De locatie aan de IJzerweg in Farmsum ligt aan het Eemskanaal en beschikt over een terrein van 80.000 m² met 30.000 m² verhard buitenterrein, een bedrijfspand van 28.000 m² en diverse bijgebouwen. In het bedrijfspand bevinden zich meerdere ruimtes die geschikt zijn voor de opslag van goederen op pallets en productieplants. In het verhoogde gedeelte van het bedrijfspand bevindt zich een grote bovenloopkraan. Deze locatie bevindt zich op circa 1 kilometer van het Chemiepark van Delfzijl.

Als u ervoor kiest om uw goederen op te slaan bij J. Wildeman Storage & Logistics krijgt u toegang tot het Warehouse Management System (WMS). Hierin kunt u real-time uw voorraden en orders inzien en deze informatie koppelen aan bijvoorbeeld SAP. Daarnaast werken wij met een efficiënt orderproces. Alle orders worden middels een scansysteem gepickt. Hierdoor is de kans op fouten nihil en ontzorgen we u als klant. Indien gewenst kunnen we ook de logistiek van uw goederen voor u verzorgen.

J. Wildeman Storage & Logistics is momenteel druk bezig met het aanleggen van een verlaadkade, zodat binnenkort de mogelijkheid zal bestaan om hier binnenvaartschepen en coasters te verladen.

Containerterminal